Outfit ♥ On one casual afternoon…

 Joggers, t-shirt and cardigan c/o Maite Kelly by Bonprix | Shoes Newlook

A few weeks ago Bonprix asked me if I wanted to review something from their new Maite Kelly Collection. I vaguely heard of this plus size label and I think it was a nice opportunity to try some of this. I chose a really casual set, just to try something completely different and before the holiday season starts. I was pleasantly surprised when it arrived because the label is very budget proof and I expected some cheaper materials. But none of this! The cardigan is right up my alley with this graphic print and it’s a very cosy yet fashionable cotton piece and rather thick so it’s really comfy. It’s a bit longer in the back and it even has pockets. The joggers are very comfortable as well and to keep it feminine I styled it with a pair of heels which go great I think with these joggers. The shirt has a nice cleavage detail with a mesh insert and will be nice on a pair of jeans with a blazer as well.

So what do you think of this very casual outfit and how would you style it?

——–

Een aantal weken geleden vroeg Bonprix me of ik wat van de Maite Kelly Collectie wilde reviewen. Ik had vaag van het label gehoord dus ik vond meteen mooie gelegenheid eens wat te proberen. Ik koos een heerlijke casual set, gewoon omdat dat ook wel eens fijn is en ook voordat al het feestgeweld losbarst met kerst en oud en nieuw. Ik was verrast toen mijn pakket binnenkwam omdat het een best budgetvriendelijk label is dacht ik dat de kwaliteit ook minder zou zijn, maar nee. Het vest is met zijn grafische print helemaal in mijn straatje. Het is van een mooie zware katoenen kwaliteit, achter iets langer en het heeft zakken. De joggers zijn heerlijk comfortabel en om het vrouwelijk te houden draag ik er graag een paar hakken onder. Het shirt heeft een mooi detail in het decolleté met een mesh inzet. Ik denk dat het shirt het ook geweldig doet op een jeans met een blazertje. 

Wat vind je van deze casual outfit en hoe zou jij het dragen?

Love Els ♥

8 Comments

 1. Sonja Eding

  Gaaf vest inderdaad, en het shirt lijkt me heerlijk zitten. Zoals jij het draagt in of net op de band zou ik bij mijzelf niet mooi vinden vanwege mijn buik, maar jij kan dat perfect hebben. En hakken onder de jogger geven het direct iets chiques mee. Top

  Like

 2. Claudia

  Super leuke outfit, ik zou het zelf zo niet hebben combineren maar nu ik het zo zie..toppie! Ik koop regelmatig iets van Bonprix en ben eigenlijk altijd tevreden gezien de prijs/kwaliteit verhouding.
  De laarsjes met hakken geven het ook een mooie uitstraling, jammer genoeg kan ik zelf geen hakken dragen.
  Nogmaals Top

  groeten Claudia

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s