Outfit ♥ Winter blossomYoek invited me, and a bunch of other bloggers, to a bloggers challenge. What would be our favorite Yoek item of this season? Off course I wanted to be part of this. Yoek is a dutch plussize designer brand and they make clothing which are cut for a curvy body. They have made their mark as a plussize label (celebrating their 30th anniversary this year!) and are known for their prints, use of color and quality fabrics. Feminin is their keyword and that’s mine as well 🙂 
I chose this stunner of a dress with chinese cherry blossom print on a black background. So beautiful! I saw this print earlier this year when I visited their showroom and fell in love with it instantly. It’s a crossover dress with an extra bit of cloth at the front which falls down into a pleat. The fabric is from a quality stretch material which flows nicely and hugs my curves just right. Nice detail: the gold clip in the front. I paired it with overknee boots (wide fit!) and my new green trenchcoat which is a great addition to my coat collection (and warm I might add!). The length is just perfect for all my dresses.
I’m curious, what would you choose from the Yoek webshop? Let me know below in the comments!
————–
Yoek vroeg mij, en een aantal andere bloggers, of ik mee wilde doen aan een blogger challenge: wat zou onze keus zijn uit hun webshop? Daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd want Yoek is een mooi label. Dit Nederlandse plussize label timmert al jaren aan de weg (ze vieren dit jaar hun 30 jarige bestaan!) om ons curvy dames mooi te kleden. Yoek staat bekend om hun mooie prints, levendige kleuren, prachtige stoffen en niet te vergeten goede pasvorm. Vrouwelijk is het motto en laat dat nou net in mijn straatje passen 🙂
Ik koos deze pracht van een jurk met chinese bloesemprint op een zwarte ondergrond. Zo mooi! Ik zag deze print eerder dit jaar tijdens een bezoek aan de showroom en was al meteen verkocht. Het is een overslagmodel met aan de voorzijde een flap die naar beneden hangt. Het materiaal is van een mooie stretch stof die mijn curves op precies de goede manier volgt. Mooi detail: de gouden clip bij de taille. Ik stijlde het met overknee boots (wijde pasvorm!) en mijn nieuwe groene jas in trenchmodel. Een goede aanwinst voor mijn jassencollectie door de lengte (perfect voor al mijn jurkjes) en bovendien lekker warm! 

Ik ben benieuwd: wat zou jij kiezen uit de Yoek webshop? Laat het me hieronder weten…

Love Els ♥


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s