Event ♥ MS Mode Shoot: Time to Sparkle!

All clothing MS Mode | Photographer Michiel Maessen | Make-up and hair Stef Ralbovsky
My dress and kimono

Last thursday MS Mode invited me and 5 other bloggers (Josine, Iris, Dionne, Saskia and Hermina) to a shoot for their new party collection #timetosparkle! Our make-up and hair was done professionally and we got shot in the studio at MS Mode headquarters. It was a fun day and I really like the idea of using different sizes for this shoot instead of model sizes.
I chose a fun party dress with a nice gold chain and styled it with my over knee boots, nice and funky! The kimono (on sale now) is fun to throw over and I especially love the lace on the bottom.
Really weird to be in front of the camera during a shoot! I’m always behind the scenes, accept for my blog of course 😉 Control freak as I am when it becomes to styling, it was really something to let the control go and enjoy the experience. But I must say I really like the pictures and the setting, especially the group pictures. You can see we had a lot of fun during this shoot 🙂 Thanks MS Mode for this fun experience!

Go and check out the party collection here with lot’s of black, gold, fun and gorgeous stuff. I’m curious what you would choose to sparkle in, let me know!

———–

Vorige week donderdag werd ik, en 5 collegabloggers (Josine, Iris, Dionne, Saskia and Hermina) uitgenodigd bij MS Mode voor een shoot met de nieuwe feestcollectie #timetosparkle! Make-up en haar werd professioneel gedaan waarna de shoot plaatsvond in de studio bij MS Mode headquarters. Het was superleuk en vooral het idee om verschillende maten te laten zien in plaats van het modellenmaatje. 
Ik koos een echte partydress met een gouden ketting langs de hals en stijlde het met mijn overknee boots, lekker funky! De kimono (nu in de sale) is super om zo even lekker ergens over aan te trekken en vooral het kant aan de onderzijde vind ik top. 
Wel heel raar om nu eens voor de camera te staan ipv ervoor. Ik ben altijd bezig achter de schermen, behalve voor mijn blog natuurlijk 😉 Control freak die ik ben wat styling betreft, was het moeilijk om alles los te laten maar ik heb er toch van genoten en ik vind de foto’s zeer geslaagd, zeker de groepsfoto’s zijn erg tof geworden. We hebben dan ook veel plezier gehad 🙂 Dankje MS Mode voor deze superleuke experience!

Check hier de complete feestcollectie vol zwart, goud en feestelijke dingen. En dan ben ik uiteraard ook heel benieuwd wat jij zou kiezen om te sparkelen, laat het me weten! 

Love Els ♥

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s