Outfit ♥ Le tarte tartan

Dress Missguided | Boots New Look (similar here) | Rings Asos | Leaf ring Kruidvat

I have a weak spot for tartan… I just love those plaid patterns in all sorts of colors, green, blue or red, or a combination of the three. Especially when it’s a flanel tartan, I like to snuggle up in them because they feel so soft! Also, it’s easy to wear. This dress I spotted at Missguided, a trendy UK webshop (first time I ordered something from this shop) but it was almost sold out, it only was available in size EU44 😦 I stalked the webshop every day for a week in the hope someone might return their purchase and yes… I was lucky they restocked this beauty. I was even more excited when I found out it has pockets. A dress with pockets is always a good idea. I love the fashionable twist of this dress with the high-low hemline and I knew instantly I wanted to wear this with my new overknee boots. These are a different pair because, well, I just couldn’t help myself… I’m just too happy I can buy boots which fit me 😉 This pair has a plateau en are just a tad taller and a tad more thigh high.
When writing this and searching for the link to this dress I saw the dress is also available now in black/white and green/blue… oh my… 😉

Have a nice weekend loves!

—————-

Ik heb een zwakke plek voor de schotse ruit… ik hou gewoon van dat ruiten patroontje, in groen, rood of blauw… of alledrie door elkaar. En helemaal als het flanel is, dan kan ik er wel in blijven wonen, zo lekker zacht! Het is ook makkelijk te dragen. Deze jurk spotte ik bij Missguided, een trendy UK webshop (ik bestelde er voor het eerst) maar hij was bijna uitverkocht. Alleen maat 44 was er nog 😦 Ik stalkte de webshop iedere dag voor een week in de hoop dat iemand haar aankoop had geretourneerd en ja hoor… mazzeltje voor mij want na een week waren alle maten weer aangevuld. Ik was superblij en helemaal toen ik ontdekte dat de jurk zakken had. Een jurk met zakken is altijd een goed plan. De fashionable hoog-laag lengte is lekker egdy en ik wist meteen dat ik deze jurk wilde dragen met mijn nieuwe overknee boots. Dit is een ander paar omdat, tja, ik moest ze gewoon hebben. Het feit dat ik nu toffe laarzen kan kopen die me ook nog eens passen is helemaal super dus ik sla mijn slag nu het kan. Dit paar heeft een plateau en is net een tikke hoger dan het andere paar.
Nu ik deze post aan het schrijven ben en de linkjes voor jullie aan het zoeken ben zie ik dat de jurk er nu ook in zwart/wit en groen/blauw is… oh jee…. 😉

Geniet van je weekend!

Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s