Outfit ♥ Partyoutfits under €100,-

Bon prix inspired me to show you some shapewear they have. I wanted to show you this and thought I make a party outfit for you and show you which shapewear you can wear best under different types of dresses. And while I’m at it, I thought I make it a budget proof party outfit as well, all under € 100,-.
Little note: Shapewear is not used to make you look slimmer but smoothen lumps, bumps and rolls. I think it’s just better looking. In no way shapewear must be uncomfortable and so never size down and always take your own size.

Bonprix inspireerde me jullie hun grote collectie plussize shapewear te laten zien. Ik dacht, ik laat jullie zien welke shapewear je het beste kunt dragen onder welke type jurk. En terwijl ik toch bezig ben heb ik er meteen een party proof outfit van gemaakt onder de € 100,-. 
Let op: Shapewear is niet bedoeld je dunner te laten lijken maar om alles wat glad te strijken zodat je geen hobbels, bultjes en putjes ziet. Het ziet er net even mooier uit. Het mag nooit knellen en oncomfortabel zitten dus neem altijd je eigen maat en zeker geen maat kleiner.

The bodyshaper: This one is perfect to wear under dresses with a loose skirt and a defined waist. This one sits under your bra so it doesn’t flatten your boobs and you can wear any bra you prefer. Little tip: I wear my tights underneath the body so it doesn’t roll down and stays in place. Perfect!

The bodyshaper: Deze is perfect onder jurken die een losser zittende rok hebben maar wel een duidelijke taille. Deze zit onder je bh en plet je borsten niet. Je kunt er de bh onder dragen die jij het fijnst vindt. Tip: draag je panty ónder je body, zo blijft deze perfect zitten en rolt niet naar beneden. Perfect!

The shape short: You can wear this one best under dresses with a slightly looser skirt. It sits high on the waist, just stops under the bra so it doesn’t roll down. This one is a bit sexy because of the lace detail which doesn’t flatten your bum. It smooths the tummy and hips and defines your waist.

De hoge short: Draag deze onder jurken die een iets lossere rok hebben. Deze short valt hoog, net onder je borsten en rolt niet naar beneden. Dit exemplaar is lekker sexy door het kanten detail en geeft je geen platte kont maar strijkt je buikje glad en geeft meer vorm aan je taille.

Dress | Shoes | Shape short
The shape dress: The best option if you wear a bodycon dress. You can’t see any seems from your underwear and it smooths your waist, tummy, hips and upperlegs. Wear your own bra underneath so you have no flat boobs. 
The shape jurk: De beste optie voor bodycon jurken. Je ziet geen naden en strijkt je buik, heupen en benen gladder en geeft je taille meer vorm. Draag je eigen bh eronder zodat je borsten niet worden platgedrukt. Ook hier draag je makkelijk een panty onder zodat deze afzakt of naar beneden rolt.

Shape body | Shoes | Dress

Checkout the complete plussize shapewear collection at Bonprix here. They have a wide range up to size 54. For the pieces used in this post click on the links under the photos. Hope you liked this post and I wish you a great holiday season!

Bekijk de plussize shapewear collectie van Bonprix hier. Ze hebben een grote collectie tot ongeveer maat 54. Voor de items op de foto’s kun je op de links eronder klikken. Hoop dat je het leuk vond en alvast fijne feestdagen!
Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s