Outfit ♥ Army greens

Dress Sheego Trend via Otto | Jacket Zizzi | Shoes Unisa | Earrings Anna Nina 

Army is one of those trends that keep popping up in fashion now and then. It’s not a huge trend this season but I must say I always liked this trend if not for the great green color. Army green, olive green, what’s in a name, I like my greens 🙂 I found this Sheego Trend shirt dress at Otto.nl and I love the little details. The paspels on the shoulder, the copper buttons, the pockets. Together with this brand new fake leather Zizzi jacket it’s a nice casual combination. Plus a leather jacket like this goes with literally anything, it’s always a good piece to invest in. I had to say goodbye to my old H&M one because it fell apart last year.

Is the army trend something you embrace?

————

De militaire trend is echt een trend die af en toe eens opduikt in de mode. Het is geen supergrote trend maar ik moet zeggen dat me dat niet veel uitmaakt, heb het stijltje altijd wel interessant gevonden. Legergroen, olijfgroen, het maakt niet uit wat voor groen, ik hou er van 🙂 Ik vond deze Sheego Trend jurk bij Otto.nl en vond vooral de details erg mooi. De paspels op de schouder, de koperen knopen, de zakken. Samen met mijn nieuwe fake leren jack van Zizzi is het een lekkere casual combinatie. Zo’n leren jasje kun je overigens met werkelijk álles combineren, altijd een prima investering. Ik moest afscheid nemen van mijn oude leren jasje van H&M, hij viel helaas uit elkaar vorig jaar.

Is de militaire trend iets voor jou?

Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s