Let’s jump into spring

Jumpsuit H&M+ | Heeled sandals, ring & clutch H&M (old)
When you say jumpsuit and flowers I’m all ears. So you can imagine I was pleasantly surprised when this one popped up in the H&M webshop. This is me all over! So I clicked it home in 2 sizes and hoped & prayed that it would fit because, well, lets’s be honest… you can never tell with H&M, their sizing is always way off. Also, when it comes to jumpsuits it’s always tricky. The cut must be perfect for your body type, I tried a lot of jumpsuits and 8 out of 10 times they do not fit well.
So okay, ding dong… postman… fitting time! First off al, the jumpsuit is made from a thin cotton fabric and I think it will wrinkle a bit. I haven’t tried it sitting down at the office all day but I think I will look like a wrinkled old grandma at the end of the day. Do I care? Nope : not when it’s this gorgeous 😉 Second, my actual size fitted great but the legs were so narrow that I was afraid I would break it since the fabric is rather thin. I had to size it up and maybe it’s a bit too big on top but on the other hand it will come in handy for toilet breaks… it comes down more easy so less hassle. If your calfs are not that big you can just order in your own size. The back has 2 hooks to close in the neck and a little sexy back split.
I feel great in this jumpsuit and that’s the best feeling in the world, right? Have you tried a jumpsuit yet?
—————————–
Als je zegt jumpsuit en bloemen dan ben ik één en al oor. Dus je begrijpt dat ik een klein vreugdedansje deed toen deze jumpsuit in de H&M webshop verscheen. Dit ben ik helemaal! Dus ik klikte het meteen richting mijn huis in 2 verschillende maten en ik hoopte dat het zou passen want, laten we eerlijk zijn, H&M staat nou niet echt bekend om hun geweldige fittings, de maten kloppen bijna nooit. Ook is het lastig met jumpsuits want ze moeten precies passen bij het soort figuur dat je hebt, anders slaat het nergens op. Ik heb er velen geprobeerd en 8 van de 10 keer stond het voor geen meter.
Dus okee… ding dong… postbode aan de deur… passen dus! Ten eerste: de jumpsuit is gemaakt van een vrije dunne katoen en ik vrees dat het best een beetje kreukt. Ik heb hem nog niet geprobeerd op kantoor waar ik de hele dag zit (de uitjes op en neer naar de keuken voor koffie niet meegeteld) maar ik denk dat ik er na zo’n dag er wel uit zal zien als een verrimpeld oud vrouwtje. Do I care? Nope. Niet wanneer ik iets te gek vindt 😉 Ten tweede: mijn eigen maat paste prima, alleen de pijpen waren zo smal dat ik bang was dat ik er in no time uit zou scheuren, zeker met dat dunne stofje. Dan maar een maatje groter dus, eigenlijk ook wel handig als je naar het toilet moet, dat gaat net even makkelijker dus minder gedoe. Heb je dunne kuiten dan kun je prima je eigen maat aanhouden. De rug heeft boven twee haakjes en een sexy splitje.
Ik voel me geweldig in deze jumpsuit en dat is het beste gevoel in de wereld, toch? En heb jij al eens een jumpsuit geprobeerd?
Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Comments

 1. Debbie

  Mooie jumpsuit! Hou van dat patroontje 🙂
  Dat er geen stretch in zit lijkt me toch niet handig. Ik moet vaak naar de wc en dan moet dan ding wel snel uit kunnen hahaha.

  Like

 2. Anita Muecke

  Fabulous on you!!

  I would only do a jumpsuit in stretch jersey – I have an Anna Scholz one from last year in an animal print and it is gorgeous with the slit at the back and slits on the legs too. xx

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s