I love my greens

 Dress Junarose c/o Oopz | Pants Asos Curve | Camisole Zizzi
Shoes H&M (old) | Bag Fab | Bracelet TOV AmsterdamI love my greens, that’s a fact. Especially when it comes in a nice dress with a bit of an edge and in this gorgeous green which is a very special kind of green I think. Oopz was so kind to send this dress to me to review it (see link in the credits above) and it turns out to be a real bestseller. I can understand because this piece is multi-versatile: I can see myself also wearing this as a dress with long over knee boots or maybe bare legged with some crispy white sneakers… Today I wear it as a coat/cardigan (it’s lined!) with some pleather joggers and a plain black camisole. I added some vavavoom to it with my favorite heeled sandals and a gold bracelet you simply cannot miss. The dress closes with buttons in the front and a cord. I pulled the cord so it gives me more shape. The breast pocket has cute little studs on it.

Tell me, how would you style this gorgeous green?

——————

Ik hou van groen maar dat wist je waarschijnlijk al. Zeker als het zoals deze lekker casual is met een stoer randje en in een heel aparte kleur groen. Oopz was zo lief me deze jurk te sturen om te reviewen (zie de link in de credits hierboven) en het blijkt een echte bestseller te zijn. Dat snap ik helemaal want het is een echte multi-functionele jurk: ik zie mezelf deze ook al helemaal dragen met een paar lange overknee boots of wellicht met blote benen en een paar hagelwitte sneakers… Vandaag draag ik hem als vest/jas (hij is gevoerd) met een nepleren jogger en een simpel zwart hemdje. Ik voegde wat vavavoom toe dmv mijn favoriete sandalen met hak en een gouden armband die je gewoonweg niet kunt missen. De jurk sluit voor met knoopjes en een koord dat ik wat aangetrokken heb om me meer vorm te geven. Het borstzakje heeft kleine schattige studjes.

Hoe zou jij deze jurk dragen?

Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s