White out

Dress Asos Curve | Heeled sandals River Island
Necklace c/o Siervol | Arrow rings Asos | Leaf ring KruidvatYes, it’s another wiggle dress and no, I’m not going to tell you about my addiction for them or that this cut is perfect and flattering for my body type or that I have this one in black, yellow, black and white stripes and ordered one in coral… Nope… just here to let you know that this dress is so perfect that I even dare to wear it in white. You know… they always tell us big girls to stay away from white (and horizontal stripes and bodycon dresses, mini skirts, sleeveless tops, etc, etc…) but I know for a fact that if you where the perfect shape for your body type and in the right size it doesn’t care which color you wear.
I styled it with classic black and gold and I think this works perfectly with white. This dress will also look absolutely gorgeous with camel shoes and bag so I definitely will try this soon. I altered the dress a little bit, I just closed the split in the front with 10 cm so that I can sit down in a descent way (if you know what I mean). The only thing is: how to keep this white beauty white…

Back soon loves, have a nice week!

————-

Ja, het is weer een wiggle dress en nee, ik ga je niets vertellen over mijn verslaving met wiggle dresses of over het feit dat dit soort jurken perfect zijn voor mijn figuur of dat ik deze jurk ook heb in zwart, geel, zwart/wit gestreept en dat ik hem ook in het koraal heb besteld… Nope… ik wilde alleen maar even kwijt dat dit model zo goed is dat ik deze gerust in wit durf te dragen. Je weet wat ze altijd zeggen over een grote maat en het dragen van wit. Het zou niet kunnen, net als het dragen van horizontale strepen, aansluitende jurken/kleding, mini rokjes, mouwloze tops, etc, etc… Maar ik weet dat als je de juiste jurk in de juiste maat draagt het niets uitmaakt welke kleur je draagt.
Ik stijl hem hier met klassiek zwart en goud maar het lijkt me ook te gek met camel schoenen en tas dus dat ga ik zeker nog doen. Ik heb de jurk een pietsie aangepast: de split voor heb ik 10 cm dichtgenaaid zodat ik met goed fatsoen kan gaan zitten (als je begrijpt wat ik bedoel). Tja, en nu is het nog een kwestie om deze witte beauty ook wit te houden…

Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Comments

  1. Debbie

    Die jurk staat je prachtig! Ik heb ook ongeveer zo'n model gehad, van H&M geloof ik. Maar dat was eentje met kapmouwtjes en die zaten toch eigenlijk net iets te krap.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s