Reach for the stars

Dress and bomber jacket Superangel c/o Big Girlz | Shoes Invito (old)
Rings Asos & Kruidvat (leafring)

A few weeks ago I pretended to be a model and did a fashion show at Big Girlz in Eindhoven. Because Martje (owner of Big Girlz and designer of her label Superangel) asked me and because I can’t say no to her because I admire her skills and because, well, why not ūüôā So there I was, modeling with 4 other lovely models in the newest fashion of the season and I loved doing it! I showed some things from Zizzi, Adia and Martjes own label Superangel. As a thank you she let me choose an outfit and it had to be this one by Superangel. Love the stars on the dress and I think they go great with the bomber jacket with the black/yellow/white detailing. Stars & stripes! My yellow shoes are a perfect match but they walk like hell. But I guess you can’t have it all I ūüėČ The dress has a wide neckline (gorgeous!) and short sleeves. The bomber has a two way zipper so you can style it to your body shape.

Big Girlz does not have a webshop but you can find it at Leenderweg 74b Eindhoven or you can contact them via Facebook to order one and she will send it to you.

Last year I organized a photoshootday with Big Girlz for http://www.plusmodelvooreendag.nl and we have planned another one again on june 13! You will be styled by me and get styling advice, a make-up artist will make you even more beautiful and after that you get your picture taken. This time it will be held at Big Girlz in Eindhoven so if you want to join in: follow us on www.plusmodelvooreendag.nl or Big Girlz and details will follow soon!

——–

Een paar weken geleden mocht ik net doen alsof ik een model was en¬†liep ik mee in de modeshow bij Big Girlz in Eindhoven. Eigenlijk omdat Martje (eigenaresse van Big Girls en ontwerpster van haar eigen label¬†Superangel) het me¬†vroeg en omdat ik geen nee kan zeggen tegen haar (want ik vind dat ze goed bezig is met haar label) en nou ja, waarom zou ik het ook niet doen eigenlijk ūüėČ Dus, daar was ik dan, samen met 4 andere mooie dames in de nieuwste mode van het seizoen en ik vond het nog leuk ook! Ik showde dingen van Zizzi, Adia en van het eigen label Superangel. Als dank mocht ik wat uitzoeken en dat moest deze outfit van Superangel wel worden. Verliefd op de sterren op deze jurk en ik denk dat ze super samengaan met dit bomberjasje met geel/witte details.¬†Stars &¬†stripes! Mijn gele pumps passen er perfect bij, even vergeten¬†dat ze verschrikkelijk lopen. Maar ja, je kunt niet alles hebben ūüėČ De jurk heeft een wijde neklijn (heel mooi!) en korte mouwen. De bomber heeft een rits die je aan twee¬†kanten kunt openritsen zodat je hem kunt dragen op een manier die het beste bij jouw figuur past.

Big Girlz heeft geen webshop maar je kunt ze vinden aan de Leenderweg 74b in Eindhoven. Je kunt Martje ook even contacten via Facebook als je iets wilt bestellen, dan stuurt ze het naar je op.

Afgelopen jaar organiseerden we een fotoshootdag i.s.m. Big Girlz en we hebben er weer eentje gepland. Dit keer bij Big Girlz zelf op 13 juni as. Je krijgt kledingadvies van mij en ik ga je ook stijlen voor de shoot, verder wordt je nog mooier gemaakt door onze visagiste waarna je op de foto gaat. Superleuk! Wil je meer informatie en je inschrijven volg ons dan op www.plusmodelvooreendag.nl of Big Girlz, hier plaatsen we snel meer informatie en details van de shootdag!

Love Els ‚ô•

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s