Opening www.zizzi.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dress c/o Zizzi | Boots and hat Primark | Rings Asos

Hi, remember me? It’s been a while, I know… I enjoyed my summer, had a great holiday, went back to work and was immediately buried in it again and to be honest, I was’t really inspired to blog. So I guess I took a little blogger sabbatical. With the new season starting and al those new clothes popping up everywhere the inspiration came back bit by bit. So here I am again! Did you miss me?

Well, it’s good to be back and I have great news for you guys and especially the dutchies: Zizzi is opening their dutch webshop today!! Yeah, finally! I know a lot of you wanted this so bad and now it’s finally open. You can shop your Zizzi styles 24/7 on www.zizzi.nl. And there’s more… If you come back to the blog this sunday I have a little treat to share. So stay tuned!

Now let’s talk fashion! I saw and tried on this Black Label dress earlier this year at the Zizzi press event and fell in love instantly. What’s not to love? The stretchy lace is gorgeous and I love the detailing: the open sleeves and the cuffs, so pretty. I styled it a little bit bohemien but with black heels it’s more dressed up. I think I would like it even more if the lining was ankle length as well, but the shorter lining gives it a more edgy look.

That’s all for now, have lot’s of shopping fun and I hope to see you back on sunday!

—————-

Hee, ken je me nog? Het is alweer een tijdje geleden, ik weet het… Ik heb genoten van mijn zomervakantie, ben weer aan het werk gegaan en was er onmiddellijk weer in begraven. En om eerlijk te zijn was ik ook niet echt geïnspireerd om te bloggen dus nam ik een kleine blogger sabbatical. Maar nu met het nieuwe seizoen en al die heerlijke en prachtige kleding die overal opduikt begon het toch weer te kriebelen en kwam de inspiratie langzaam weer terug. Dus daar ben ik weer. Heb je me gemist?

Ik ben blij dat ik er weer ben en ik heb ook meteen goed nieuws voor je: Zizzi opent haar nederlandse webshop vandaag! Eindelijk! Ik weet dat velen van jullie er op gewacht hebben. Je kunt nu heerlijk shoppen op www.zizzi.nl vanuit je luie stoel, 24/7, en lekker op je gemak thuis passen. En er is meer… als je zondag even terugkomt op de blog heb ik nog een verrassing voor je dus stay tuned!

En nu, let’s talk fashion! Ik zag deze prachtige kanten maxi-jurk van het Black Label eerder dit jaar tijdens het press event van Zizzi. Ik heb hem toen aangeprobeerd en was meteen verliefd. Het kant is volledig stretchy en de jurk heeft prachtige details: open mouwen en hele gave manchetten. Ik stilte het een beetje bohemien door er enkellaarsjes en een hoed bij te dragen maar met hakken maak je hem lekker dressed up. Ik had het denk ik nog mooier gevonden als de voering ook tot de enkel was gekomen maar de kortere voering geeft het wel een meer edgy look. 

Dat is het voor nu. Ik wens je veel shopplezier en ik hoop je zondag terug te zien hier op de blog!

Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s