The ethnic no-shape dress and discount code

Dress c/o Zizzi | Boots Asos | Tights Hema | Rings Melano and vintage
Hi guys, good to see you back! I told you earlier this week to stop by the blog and  I’m glad you did. This dress in ethnic print, and in a gorgeous deep burgundy color, is just the most comfortable dress. There are days that you just don’t want a figure hugging dress but just an outfit that wears great, is in no need of shape wear and you still look fabulous and feminin. This is the dress. I wore it to work earlier this week and it was just perfect. If you like you can layer it with a comfy vest, wear a long sleeve turtle neck under it and a pair of leather leggings or skinny jeans. I just wore it with a pair of over knee boots and bare arms (the weather is still great!).
You know Zizzi openend their dutch webshop at www.zizzi.nl this wednesday and now you can shop your Zizzi goodies 24/7. Great news! And to celebrate it with me you can get a 10% discount (only today!) to shop this ethnic dress or the gorgeous lace one I showed you earlier this week (see here), that jeans you love and just want it in every color or just anything else you like. Use the code xlfashion at the checkout and you get your discount. Happy shoppings!
——————
Hee guys, leuk dat je er weer bent. Eerder deze week vertelde ik al dat je vandaag even terug moest komen op de blog met reden. Deze jurk in etnische print en in een prachtige dieprode bordeauxkleur zit heerlijk. Er zijn van die dagen dat je gewoon geen zin hebt in een figure hugging jurk, laat staan shape wear, maar gewoon een jurk die lekker los om je heen valt en waarbij je er toch prachtig en vrouwelijk uitziet. Dit is die jurk. Ik droeg hem eerder deze week naar m’n werk en het was perfect. Ook om laagjes te maken is dit een fijne jurk, draag er een lekker lang vest overheen bijvoorbeeld, een koltruitje met lange mouwen eronder en een leren legging of skinny, mogelijkheden genoeg. Ik draag hem nog even lekker met blote armen (hallo lekker weertje) en een paar overknie laarzen.
 
Ik vertelde deze week dat Zizzi een nederlandse webshop heeft geopend: www.zizzi.nl, zodat je 24/7 naar hartenlust je Zizzi goodies kunt shoppen. Alleen vandaag shop je met 10% korting! Shop nu dus lekker voordelig deze etnische jurk, die prachtige kanten jurk die ik je eerder deze week liet zien (kijk hier) of gewoon die perfecte jeans die je in alle kleuren wilt hebben of wat je ook maar leuk vindt. Gebruik de code xlfashion bij het afrekenen en je ontvangt je korting meteen. Happy shoppings!
Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s