What I wore to the wedding

Dress River Island (black sold out, in navy see here or here) | Coat Mat Fashion via Maxim’s
Shoes and clutch H&M (old) | Bracelet TOV Amsterdam
My sister-in-law (technically she wasn’t until the wedding, but you get the idea) got married with her prince charming two weeks ago and this was my outfit that day. For some weird reason my closet is filled with the most gorgeous dresses in all kinds of shapes, colors and prints but not 1 of them was a lace one… go figure… When River Island announced their plus line this dress was in one of the campaign images and I fell in love with it right then and there. I knew I wanted this dress badly and prayed it fitted my body properly. And it did! Fitted like a glove, match made in heaven. Then a few weeks later my sister-in-law announced her wedding and I knew I had to wear this dress that day. It was pretty hard not to wear it sooner, I had to leave it in my closet for almost half a year!
The lace is so gorgeous and from a thick fabric and I especially love the neckline. High up but still see some cleavage. Perfect. I was a bit worried about the lining of the skirt, it’s pretty short, no problem but when you sit down there definitely is some strategically pulling down involved 🙂
A few days before the wedding I found this pleated coat from Mat Fashion at Maxim’s and I just couldn’t resist. Just look at the back!! It goes perfectly with the dress don’t you think? I will wear this coat as a cardigan as well, maybe with a pair of black destroyed skinny jeans a black top and some boots. I will do an outfit post on that too if you like, let me know in the comments.
So they got married, I got myself a new dress and coat and everyone lives happily ever after 🙂 See you soon!
Love Els ♥
———————-
Mijn schoonzusje (technisch gezien pas een schoonzusje ná de bruiloft maar je snapt wat ik bedoel) trouwde 2 weken geleden met haar prins op het witte paard en dit is wat ik aan had die dag. Om een of andere bizarre reden heb ik allerlei prachtige jurken in de kast hangen in allerlei shapes, kleuren en prints maar niet één daarvan is van kant… hoe bestáát het… Toen River Island aankondigde dat ze een pluslijn ging lanceren was deze jurk in één van de campagnebeelden te zien en ik was op slag verliefd. Ik hoopte zo dat ie me ging passen en niet zou tegenvallen. En hij paste! Als gegoten! En toen mijn schoonzusje aankondigde dat ze ging trouwen wist ik dat ik deze jurk aan wilde die dag. Je kunt je voorstellen dat het heel moeilijk was deze jurk te bewaren tot die dag, hij heeft een half jaar in de kast gehangen… (the drama!).
Het kant van deze jurk is zo mooi en is van een zware kwaliteit. Vooral de neklijn is mooi, lekker hoog maar je ziet toch decolleté. Perfect. Ik maakte me een beetje zorgen om de voering van de rok, die is vrij kort. Op zich geen probleem maar als je gaat zitten komt er wel wat strategisch trekwerk aan te pas 😉 
Een paar dagen voor de bruiloft vond ik deze jas van Mat Fashion bij Maxim’s in Best, die kon ik niet weerstaan. Kijk die achterkant!! Zo bijzonder en perfect voor bij de jurk. Ik ga deze jas ook als vest, ik denk met een zwarte destroyed jeans, een simpel zwart shirt en een paar boots. Ik zal er een outfit post van maken als jullie willen? Laat me maar weten hieronder bij de comments.
 
Dus, zij trouwden, ik kreeg een nieuwe jurk en jas en ze leefden nog lang en gelukkig 🙂 See you soon!
Love Els 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s