All laced-up

Dress Asos Curve (last year’s, similar here) | Boots Ted&Muffy (last year’s) | Tights 40 denier Hema

Sometimes clothes or shoes are like a good wine, they improve in time. This outfit I bought last year, the dress and the boots. The boots I’ve worn a few times, the dress only once. I don’t know why I’ve only worn it once, maybe because it’s shorter than what I usually wear and I although I am rather self-confident about my body I do not always like to show the legs. Or maybe it’s just because I have to get used to it. Anyway, this combination is perfect I think. When I was browsing through my closet (I do that often as relaxation, just sit in my closet and make great combinations or just try on random clothes and shoes, I know, I can’t help myself, I just love it) I found this combination and decided that this season it’s the season of this dress and these boots. The boots are just too gorgeous to hang in my closet anyway don’t you agree?

So tell me, are you self-confident about your body or does that self-confidence still need some work?

Love Els ♥

—————–

Soms zijn kleren of schoenen net als een goede wijn: naar gelang van tijd worden ze steeds beter. Deze outfit kocht ik vorig jaar herfst. De laarzen heb ik slechts een paar maal gedragen, de jurk maar 1 keer. Ik weet niet precies waarom ik die jurk maar 1 maal gedragen heb, misschien omdat hij korter is dan ik normaal draag. Hoewel ik toch aardig wat zelfvertrouwen heb als het op mijn lichaam aankomt zijn er blijkbaar toch nog wel wat drempeltjes. Of misschien moet ik er gewoon aan wennen. In ieder geval, in deze combinatie vind ik de jurk perfect. Toen ik in mijn kast aan het ‘spelen’ was (ik doe dat vaak als ontspanning, lekker combi’s maken en random vanalles aantrekken, ik weet het, ik kan er niets aan doen, ik hou er van) vond ik deze combinatie en besloot dat dit seizoen het seizoen werd van deze laarzen en jurk. De laarzen zijn sowieso te mooi om ongedragen in mijn kast te blijven hangen, vind je niet?

Vertel, ben jij zelfverzekerd over je lichaam of is er nog wel wat werk aan de winkel op dat gebied?

Love Els ♥

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s