When the autumn leaves are falling

Cardigan Open End (via Maxim’s) | Dress H&M+ | Collar Erfo | Boots Sacha

Today I have an outfit for you which is becoming a real favorite these autumn days. I really love autumn, it’s my favorite season of the year. Not only because autumn looks so gorgeous with leaves falling down (oh the colors!) or getting all cosy inside the house with candles, but most of all the new fashion that hits te stores. It feels like fashion new years. Coats, knits, all that layering… I just can’t wait to wear everything.
The dress I bought in the summer when it was still hot hot hot and of course I couldn’t wear it for a long time but now finally, yes! It’s officially a body con dress but I bought a size up so it fits me more oversized. The cardigan is just one to curl up and live in and feels like a blanket. The white collar is brings just a bit of a preppy look to it and is actually not a blouse but a loose collar: perfect under dresses or sweaters and you don’t have to worry about sleeves cramping up. Perfect solution.

What is your go-to autumn outfit?

—————

Vandaag heb ik een outfitje voor je die een echte favoriet van me aan het worden is de laatste tijd. Ik hou echt van de herfst, het is mijn lievelingsseizoen. Niet alleen omdat de natuur zo prachtig is met al dat vallend blad (die kleuren!) maar ook de knussigheid binnen met gezellig de kaarsjes aan en uiteraard al die nieuwe fashion die in de winkels ligt. Het lijkt wel fashion new year, jassen, knits, lekkere laagjes… ik kan gewoon niet wachten om alles te gaan dragen.
De jurk kocht ik midden in de zomer toen het nog echt heet heet heet was en natuurlijk kon ik hem nog niet dragen, veel te warm… maar nu dan eindelijk! Ik kocht hem een maatje groter, het is eigenlijk een bodycon jurk maar ik wilde hem ietsje oversized (geen zin om m’n buik in te houden ;). Het vest is gewoon een heerlijk vest, bijna een dekentje, waar je je lekker in kunt opkrullen en in kunt wonen. Het witte kraagje geeft de outfit een beetje een preppy vibe en is eigenlijk geen bloes maar een los kraagje. Ideaal onder jurkjes of truien, geen gedoe of opstropen onder je mouwen.

Wat is jouw ideale herfstoutfit?

Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s