Like a fairytale

Dress H&M | Bag Asos | Boots River Island
I just love forest green and I knew I had to shoot this dress in the forest because it matches the autumn colors perfectly. It was last sunday and the sun was out and it still is quite warm here in Holland. Perfect weather for a little stroll in the woods was it not for those heels 😉
The dress I spotted at H&M and is from the straight line. I liked the victorian touch to it with the high neckline and the semi-see through bell sleeves. I’m wearing a size EU46 by the way.
I still do not seem to get enough of the high boots these days. Nice to see that this trend is back and I like it so much because they go with almost every dress I own. These are from River Island and although it said on the website these overknee boots were wide fit, I can’t get them over my knees and they end up just up to the knee and I’m actually perfectly fine with that.
Anyway, I loved my sunday and we ended up in pub and enjoyed a few lovely Belgian beers. More sundays like these please! See you soon…
———–
Ik hou echt van forest green en ik wist meteen dat ik deze jurk in het bos wilde schieten want zeg nou zelf, dat matcht toch fantastisch met al die herfstkleuren. Het was afgelopen zondag dat we de foto’s maakten en het was heerlijk weer. Perfect om een boswandelingetje te maken, was het niet voor die hoge hakken 😉
De jurk kocht ik bij H&M en is van de reguliere lijn. Ik was meteen verliefd op de victoriaanse touch: de hoge neklijn en de semi-transparante wijde mouwen. Ik draag hier overigens een EU46.
Ik kan de laatste tijd ook geen genoeg krijgen van de hoge laarzen. Deze trend is weer helemaal terug van weggeweest, supertof want die laarzen passen bij letterlijk al m’n jurken. Deze zijn van River Island  en hoewel op de site stond dat ze wide fit waren krijg ik ze toch echt niet over m’n knieën. Ze komen net tot m’n knie en dat vind ik eigenlijk ook prima.
We eindigden deze prachtige zondag in een kroegje waar we hebben genoten van een heerlijk belgisch biertje. Meer zondagen als deze aub! Tot snel…
Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s