Are you ready for some color?

Dress Maite Kelly c/o Bonprix | Cardigan via FFLO or Junarose | Shoes Primark
Tights Hema | Ring vintage

Sometimes you just want a nice cosy and casual outfit with no fuss but still look fab. I think this dress  is just lovely, a nice print and with my fave fall color burgundy. I like the crochet details in the waist and neckline and the tassels. You can define your waist by tying the sash in the back. To be honest, this dress is not really a winter dress I think although Maite Kelly brought this one out in winter: the fabric is rather thin. But I like to wear it with a cardigan and you can easily wear it in spring and summer as well so problem solved 🙂 The cardigan is a open knit and a nice addition to my wardrobe. Love the color and the length. It will look great with a pair of jeans for a whole other look. I liked mixing my two favorite fall colors in one outfit, I think they are a great color match.

——-

Soms wil je gewoon een leuke casual outfit zonder gedoe en er toch geweldig uitzien. Ik denk dat deze jurk er gemaakt voor is, een mooi printje en met mijn favoriete herfstkleur bordeauxrood. De gehaakte details aan de hals en de taille maken hem nét even een beetje meer bijzonder, zo ook de leuke flosjes aan de koorden. Je kunt je taille een boost geven door de strik in de taille aan de achterzijde te knopen. Om eerlijk te zijn is dit wel een dunne jurk voor de winter, ik snap niet helemaal waarom Maite Kelly heeft besloten deze in de winter uit te brengen maar ach, een lekker vest erover en dan heb je dat ook opgelost. Voordeel is wel dat je deze jurk gewoon het hele jaar door kunt dragen dus dat is mooi meegenomen. Het gebreide Junarose vest is een fijne aanwinst voor m’n garderobe, de kleur en lengte is perfect en wil ik er een heel andere look mee maken dan denk ik dat het op een jeans ook heel gaaf staat. Ik vond het leuk om mijn twee favoriete herfstkleuren samen te combineren, ik hou wel van wat kleur!  

Love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s