Kenzo x XL-Fashionfile

Dress | Kenzo x H&M | Boots New Look (last year’s) Ring New Look

You probably know all about the Kenzo x H&M collection that came in stores on november 3rd. I had my eye on this dress (love Kenzo!) and had planned to be at my computer at the crack of dawn to get my hands on this one. But silly me… I totally had the date wrong! I thought it was a friday but the collection was released on thursdays and I had to work, of course…
So I opened Facebook and there I saw my fashion twin Edith from StyleHasNoSize with this dress! She only bought it to make a statement (read about it here) and had no intention to keep it, so I took it of her hands, lucky me!
And it’s gorgeous! This 100% silk beauty is so flowy and colorful, love the details like the little messing flower buttons and the bib in the front, even the little Kenzo print in the print. I’m wearing my overknee boots with it to give this dress a little edge. I especially love the fact that I can finally wear a designer dress, of course because the cut of this dress is so big, I’m wearing a size EU40! Hopefully the next cooperation with H&M will have some items I’ll fit in as well.
There are still items available from the collection so take a peek if you are a Kenzo fan.

————

Je hebt er vast al iets van gezien en of gehoord, de Kenzo x H&M collectie. Deze kwam uit op 3 november en ik ben fan van Kenzo dus ik had mijn zinnen op deze jurk gezet. Ik had al helemaal bedacht om er vrijdagochtend vroeg eens lekker voor te gaan zitten maar ik had de dag helemaal verkeerd! Was het dus al donderdag online en ik moest werken. Balen… Maar ik opende Facebook en zag mijn fashiontwin Edith van StyleHasNoSize in dé jurk! Ze had hem alleen gekocht om er een statement mee te maken (zie hier) en was niet van plan hem te houden dus lucky me, ik mocht hem overnemen. En hij is gorgeous! Deze jurk is van 100% zijde en is heerlijk kleurrijk en beweegt prachtig. De kleine details zijn echt zo mooi, de messingkleurige bloemenknoopjes, het pasje en kraagje aan de voorkant, zelfs het kleine Kenzo printje in de print. Ik draag er mijn overknee boots bij om het een een beetje een edge te geven. Het leukste is dat ik eindelijk eens een designeritem aan kan, natuurlijk ook omdat dit model superwijd valt, het is eigenlijk een maat 40! Hopelijk valt er in de volgende designersamenwerking met H&M ook wat te halen voor de curvy girls.
Er zijn overigens nog steeds (of eigenlijk weer) items te koop in de webshop dus als je een Kenzo fan bent moet je zeker even gaan kijken.

See you next time,

love Els ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s