Follow on instagram & win a Yoek dress!

Yoek plussize fashion curvy grote maten 8

[English below]

Scuba is denk ik één van de beste uitvindingen in fashion. Ik hou van scuba, het voelt lekker aan, is van een dikker materiaal maar toch lichtgewicht, kreukt amper en het beste: het verdoezelt rolletjes en vetjes (tenzij je iets draagt wat te strak zit, zelfs scuba kan daar niet tegenop 😉 ).

Deze jurk is van Yoek en zij gebruiken vaker scuba voor jurken of vesten. Ze hebben zelfs een reversible jurk en vest, aan twee kanten draagbaar dus eigenlijk 2 jurken in 1 klap. Hoe cool is dat? Maar terug naar deze jurk, deze heeft een effen zwarte achterkant en trompetmouwtjes maar de voorkant heeft een prachtig bloemenpatroon. Het doet me denken aan een stilleven van de oude meesters. Dikke like!

Volg mij en Yoek op Instagram en win een jurk!

Ik heb heel goed nieuws voor je: jij kunt namelijk een jurk naar keuze winnen bij Yoek. Wat moet je daarvoor doen? Volg mijn Instagram account (klik hier) en dat van Yoek (klik) en laat op instagram onder de foto achter welke jurk je zou willen winnen. That’s all folks! Eitje toch? De actie loopt van 6 oktober tot en met 10 oktober en geldt alleen voor België en Nederland. Yoek zal daarna de winnaar bekend maken. Succes my loves!

Yoek plussize fashion curvy grote maten 6Yoek plussize fashion curvy grote maten 10Yoek plussize fashion curvy grote maten 5Yoek plussize fashion curvy grote maten 4

Follow on Instagram & win a Yoek dress!

Scuba might be one of the better fabric inventions in fashion. I love scuba, it feels great, is a thicker fabric but light weight, doesn’t hardly wrinkle and the best thing: lumps and bumps are history because the scuba simply doesn’t show it through the fabric (unless you wear something too tight, but too tight is never good, right?). 

This dress is by Yoek and I love that they use scuba. They also have dresses and cardigans in the collection who are reversible, how cool is that? Anyway, back to this beauty. It has a solid black color in the back and also the little trumpet sleeves are solid black. But then the front: that flower pattern is just too gorgeous! Reminds me of a still life painting by the old masters.

I have the best news for you: you can win a Yoek dress by your choice and all for yourself. What do you have to do? Simply follow me (click here) and Yoek (click) on Instagram and in the comments on instagram you leave a message which dress you want to win. That’s all folks! Easy peasy. This giveaway runs from 6 untill 10 october after which Yoek will announce the winners. You can only participate if you live in Belgium or the Netherlands. Good luck my loves!! 

Yoek plussize fashion curvy grote maten 7Yoek plussize fashion curvy grote maten 2Yoek plussize fashion curvy grote maten 1Yoek plussize fashion curvy grote maten 9

LoveEls

What I’m wearing:

Dress c/o Yoek

Boots RiverIsland (last year’s)

Bag Zara (last year’s)

 

 

Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 6Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 7aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 8Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 9aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

  1. Jeltje Terpstra

    Hallo Els, ik weet niet of ik het zo goed gedaan heb. Ik vind de jurk jou fantastisch staan, en ik denk dat het ook voor mij een( zeer) leuke jurk is.
    Groetjes Jeltje

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s