To jump or not to jump…

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 5

[Nederlands onderaan]

When Belloya asked me to review this satin two piece I didn’t have to think twice. A while ago when we had an evening with Belloya, I got to try it on and fell immediately in love. I never wear that many pants because the fit is not always that great. This one is loose fit and that’s exactly the way I like it. It has pockets and a nice very long leg. If you are a shorty you definitely have to make them shorter. I am 1.73 cm and with a pair of heels it doesn’t touch the floor, that makes a nice long silhouet.

Oh did I mention it’s not a jumpsuit? You would think it was, am I right? It’s a two-piece but it’s sold seperately. So if you don’t like the pants you can wear the top with a nice black pant or jeans or maybe a leather skirt (that’s how I would wear it). Or just wear the pants with a nice black top with lace (you know the lingerie kind) and a blazer. The back of the top is made of a solid black jersey so lot’s of comfort there.

But what about that print and those gorgeous colors! Oh wow… so nice. I think this is a nice and very multi-stylable set but for now I wanted to wear it bare armed because summer had returned in Holland for a few days. Just soak up that sun while you can 🙂 If you don’t like to wear pants but are in love with this prints just as much as I am then there’s good news for you: there’s a dress too (see here)! Yay!

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 3Belloya dress plussize mode grote maten curvy 4Belloya dress plussize mode grote maten curvy 2Belloya dress plussize mode grote maten curvy 6Belloya dress plussize mode grote maten curvy 7

It looks like a jumpsuit but it’s actually a two-piece

 

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 8Belloya dress plussize mode grote maten curvy 9Belloya dress plussize mode grote maten curvy 10Belloya dress plussize mode grote maten curvy 11Belloya dress plussize mode grote maten curvy 12

Toen Belloya me vroeg of ik een review wilde doen van deze satijnen two piece hoefde ik niet lang na te denken. Een tijdje geleden namelijk had ik al de kans gehad deze set even te passen en ik was op slag verliefd. Ik draag niet veel broeken omdat ze vaak net niet mooi zitten of lekker zitten maar deze zit als gegoten. The loose fit vind ik erg leuk dus precies in mijn straatje. Hij heeft zakken en heerlijk lange pijpen. Ben je aan de kleine kant dan zul je hem zeker korter moeten (laten) maken. Ik ben 1.73 en met hakken raakt ie net de grond niet. Perfect! Zo lijken je benen extra lang 🙂

Oh en zei ik al dat het geen jumpsuit was? Jij dacht in eerste instantie van wel hè? Het is dus een two-piece en wordt apart verkocht (zie linkjes onderaan de blog). Dus als je de broek maar niets vind dan kun je de top ook op een zwarte pantalon dragen of jeans of zoals ik het zou dragen op een zwarte leren rok. Wil je alleen de broek dragen? Combineer het dan bijvoorbeeld met een zwarte top met kant aan het decolletée (je weet wel van die lingerie hemdjes) en met een mooie blazer in zwart of misschien wel in het warme geel uit de print. De top heeft overigens een effen zwarte jersey achterzijde, dat draagt lekker comfy.

Maar laten we het even hebben over die print en die kleuren… wauw… zo mooi! Ik denk dat dit een mooie multi-stijlbare set is waar je alle kanten mee op kunt. Ik draag hem hier lekker met blote armen want hĂ©, de afgelopen dagen met die zomerse temperaturen was een echt kadootje en daarvan moet je zoveel mogelijk genieten toch? Als je net als ik verliefd bent op deze print maar geen fan bent van broeken dan heb ik goed nieuws voor je, er is ook een jurk van deze stof (kijk hier)! Yay!

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 13

LoveEls

What I’m wearing:

Top and pants c/o Belloya

Shoes Zara

Bag Chloe

 

Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 6Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 7aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 8Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 9aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s