Check my flowers

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 2Belloya dress plussize mode grote maten curvy 3

[Nederlands onderaan]

On my journey to wear more print on print (because fashion is fun, remember?) this is my next outfit and I must say it’s really wearable. To begin with the blazer: it has a fine hounds tooth print (or pied de poule if you prefer). Because of the fine print it almost seems solid grey and so you can wear it as a solid color. I paired it with this burgundy jersey flower dress which has an elastic band in the waist and at the seam of the sleeves. This dress is just an easy piece which can make the transition from summer to fall. Just add a pair of tights or high boots when it gets colder and maybe a nice long cardigan. When we shot these pictures it was actually a warm day here in Holland and I decided to go bare legged and I want to continue to do this as long as possible 😉 To upgrade my outfit I styled it with my Gucci belt which seem to be the perfect investment in my wardrobe. Finally I added a pair of glittery shiny pink sock boots. So happy with my disco boots!

So what do you think of the print on print trend and would you wear print on print?

You can easily upgrade an outfit with a nice designer piece

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 4Belloya dress plussize mode grote maten curvy 5Belloya dress plussize mode grote maten curvy 7

In mijn streven om meer print op print te gaan dragen (want fashion is fun, niet vergeten!) is dit mijn volgende stap en toch aardig draagbaar. Om te beginnen met de blazer: deze heeft een fijne pied de poule print en doordat die print zo fijn is lijkt het van een klein afstandje een effen kleur. Ik draag het hier met een bordeauxrode bloemenjurk van tricot. Dit jurkje heeft elastiek in de taille en in de zoom van de mouwen en is een fijn jurkje om als overgang te dragen tussen zomer en herfst. Zelfs als het echt kouder wordt kun je hem prima dragen met een dikke panty of lange laarzen en een lekker lang vest. Toen we deze foto’s maakten was het heerlijk warm weer, het leek wel zomer, dus ik besloot lekker met blote benen te gaan. En dat wil ik overigens zo lang mogelijk vol houden 😉 Om mijn outfit een instant upgrade te geven stijlde ik hem met mijn Gucci riem die een perfecte aankoop blijkt te zijn want hij past bij bijna al m’n jurkjes! De roze glitter sockboots is ook zo’n toffe aankoop en ik ben dan ook heel blij met deze disco laarsjes!

Wat vind jij van de print op print trend en is het iets wat jij ook zou durven dragen?

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 6Belloya dress plussize mode grote maten curvy 8Belloya dress plussize mode grote maten curvy 9

LoveEls

What I’m wearing:

Blazer New Look

Dress c/o Bonprix

Shoes Sacha

Belt Gucci

 

Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 6Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 7aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 8Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 9aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s