Pinstripes & leopard

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 1Belloya dress plussize mode grote maten curvy 2Belloya dress plussize mode grote maten curvy 3Belloya dress plussize mode grote maten curvy 4

[Nederlands onderaan]

In my search of fine looking pants that have a great fit I stumbled upon this pinstripe one. It looks sharp and with a pinstripe you really can’t go wrong, it’s a classic and wearable with solid colors and print. You know I like to match (or mismatch) prints and this match is a safe one. Don’t be afraid to match or mismatch prints, the outcome might surprise you 🙂 The pants are made of a thick stretch fabric and are very very comfortable. There’s a zipper on the side but it might as well not have been there because I don’t have to use it.

To make it not to office-like I jazzed it up with a blouse in a bold print (how gorgeous is that print!). This blouse has a bow tie which you can style any way you want, here I just let it hang loose for the casual effect.

Don’t be afraid to match or mismatch prints, the outcome might surprise you positively

The blazer has a great fit but the sleeves could have been a tad more wide fitted so you can wear them casually rolled up. Also a blazer in the same pinstripe as the pants would have made the perfect suit! Just wear the suit and nothing underneath and finish with a pair of killer heels (sexy!). It would make a perfect party or power suit. The silver boots are my new treasures, how cool are they? They give each outfit an instant boost.

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 6Belloya dress plussize mode grote maten curvy 5Belloya dress plussize mode grote maten curvy 7

In mijn zoektocht naar geweldige broeken die ook nog eens lekker zitten liep ik tegen deze krijtstreep aan. Hij is niet alleen mooi maar de krijtstreep is ook een echte klassieker, hiermee ga je nooit verkeerd. Je kan het dragen met effen kleuren of prints. Ik vind het leuk printjes te mixen en met een krijtstreep is dat best makkelijk. Ben niet bang om prints te (mis)matchen, de uitkomst kan je aangenaam verrassen! De broek is gemaakt van een dikkere stretchstof en zit superfijn. Er zit een rits aan de zijkant maar die heb ik eigenlijk niet nodig.

Om het niet te kantoorachtig te maken heb ik de outfit wat pit gegeven door het bloesje (hoe gaaf is die print!). Deze bloes heeft een strik bij de hals en die heb ik los laten hangen voor een casual effect.

Ben niet bang om print te (mis)matchen, de uitkomst kan je aangenaam verrassen

De blazer heeft een prima fit, alleen de mouwen hadden iets wijder gemogen, ik vind het leuker om ze wat stylish op te stropen. Een blazer in dezelfde krijtstreep als de broek zou helemaal geweldig zijn, dat zou het perfecte pak zijn! Die zou ik dan dragen zonder iets eronder en met een paar geweldige hakken (sexy!). De perfecte power/partysuit! De zilveren enkellaarsjes zijn mijn nieuwe juweeltjes, hoe cool zijn die? Ze geven iedere outfit een instant boost. 

LoveEls

Belloya dress plussize mode grote maten curvy 8

 

What I’m wearing:

Blazer c/o Belloya

Blouse c/o Belloya

Trousers c/o Belloya

Shoes Zalando

 

Photo’s by Edith Dohmen, Stylehasnosize

 

Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 6Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 7aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 8Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 9aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s