Tigress

Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 2Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 4Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 3Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 5

[Nederlands onderaan]

Wild print, power shoulders, eighties vibe… I’m in! I spotted this blue tigress blouse on a curvy blogger on Instagram and I thought it was so crazy and bold that I had to have it! At first I ordered it in my size but it was too big, or at least the shoulders were. With shoulders this big you have to keep in mind that it’s not out of proportion, unless you like that effect of course. In that case I ‘ll shut up 😉 Anyways, I ordered a size down. Perfect fit.

Remember that fashion is fun so why not try a bold print?

To not make this too crazy I styled it with a simple black a-line skirt and black laced up velvet booties. And the Gucci belt of course, I think it’s a match made in heaven with this blouse.

I also wanted to tell you about the tights I’m wearing. These are from Cette and are 30 denier and have a mat finish. They are super stretchy and strong and so nice to wear. I worn them several times and washed them and still no runners (no, I’m not sponsored by Cette). I will leave a link below for an online shop.

Do you dare to wear bold prints or bright colors? Let me know in the comment below, love to hear from you. Talk to you soon!

Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 6Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 7Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 8

Een wild printje, powerschouders en een eighties vibe… count me in! Ik spotte deze blauwe tijgerbloes op een plussize blogger op Instagram en vond hem zo te gek en gedurfd, die moest ik hebben! In eerste instantie had ik hem in mijn eigen maat besteld maar die bleek toch vrij groot, tenminste bij de schouders. Met zo’n flinke schouderpartij moet je wel opletten dat de verhouding niet helemaal zoek raakt, of je moet het juist mooi vinden natuurlijk, in dat geval heb ik niks gezegd 😉 Ik heb hem in ieder geval een maatje kleiner besteld, beter!

Vergeet niet dat fashion fun is dus waarom zou je niet eens een gedurfd printje proberen?

Om het niet te gek te maken stijlde ik het met een simpele zwarte a-lijn rok en zwarte fluwelen lace-up enkellaarsjes. En de Gucci belt natuurlijk, een match made in heaven met het bloesje.

Ik wil je ook nog even vertellen over de panty die ik draag. Deze zijn van Cette en zijn 30 denier en hebben een mat finish. Ze zijn superstretchy en heel sterk. Ik heb ze nu al een aantal keren gedragen en gewassen en ze blijven mooi. Tot nu toe nog geen ladders (ik ben niet gesponsord door Cette!). Ik zal een linkje onderaan zetten mocht je ze willen hebben.

Durf jij zo’n gedurfd printje te dragen of zo’n fel kleurtje? Laat het me weten in de comments, ik hoor graag van jullie. Tot snel weer!

LoveEls

Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 9Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 10Plussize ootd grote maten curvy fashion Asos Curve 11

What I’m wearing:

Blouse Asos Curve

Skirt H&M (old, similar here)

Shoes Zara

Panty Cette

Belt Gucci

 

Photo’s by Edith Dohmen, Stylehasnosize

 

Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 6Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 7aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 8Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 9aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s