Add some sparkle on a gray day

Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 2Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 3Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 4Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 5[Nederlands onderaan]

You know I’m a fool for flower prints and especially romantic flower prints. This one is sweet but not too sweet, a has bit of a dark romantic vibe. It reminds me of the old still-life paintings by the old masters and I love those! For instance Jan Davidsz de Heem. The colors of the flowers are vibrant because of the dark background, they seem to catch the light just perfectly. Just as the photos we shot of this dress. The light that day was so nice…

Why not add some sparkles on a gray winterday?

I thought this dress would look great with the Chloe bag and my pink glitter boots. A dress with such a wide and loose fit is romantic but to give it a modern look you have to jazz things up a bit, put some pepper in it. I have the same dress in another print which you might have seen on my Instagram account. It’s by Alice & You, one of many super nice labels available at Asos. I sized this dress down a size because it’s really big.

The boots are one of the best purchases of this year: they go with many items in my wardrobe and make my ‘grandma’ dresses fashionable, just the way I like it. Why not add some sparkles on a gray winters day?

Hope you liked this one, leave a comment below if you like and see you soon!

Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 6Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 7Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 8Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 9

Je weet, ik ben een fool for flower prints, en zeker als ze ook nog eens romantisch zijn. Deze is zoet maar niet té zoet en heeft een beetje een donkere vibe door de zwarte ondergrond. Het deed me denken aan die bloemenstillevens van de oude meesters, zoals die van Jan Davidsz de Heem bijvoorbeeld, die vind ik zo gaaf! Het licht raakt de bloemen precies zo dat ze extra kleurrijk worden en van de zwarte achtergrond afspatten. De dag dat we deze foto’s schoten op de Pottenkade in Dordrecht hadden we ook zo’n mooi lichtje… Bonus! 

Waarom niet een beetje sparkle toevoegen op een grijze winterse dag?

Ik vond mijn Chloe tas er wel goed bij matchen, samen met mijn roze glitter boots  Een jurk die zo wijd en vormeloos is kan dan wel zo romantisch zijn maar heeft wel een beetje peper nodig. Ik heb deze jurk overigens ook in een andere print die je misschien wel op Instagram voorbij hebt zien komen. Hij is van Alice & You, één van de vele superleuke labels bij Asos. Ik heb deze jurk overigens wel een maatje kleiner genomen want hij is écht superwijd.

De laarsjes zijn één van de beste aankopen van dit jaar. Ze gaan met zoveel items in mijn kast en maken mijn ‘opoe’ jurkjes weer fashionable, ik hou ervan. Waarom ook niet wat sparkle toevoegen op een grijze winterse dag?

Hoop dat je deze post leuk vond, laat een comment achter als je dat leuk vind en dan spreek ik je snel weer!

LoveEls

Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 10Alice & You Curvy Plussize fashion Grote maten 11

What I’m wearing:

Dress Alice & You 

Shoes Sacha

 

Photo’s by Edith Dohmen, Stylehasnosize

 

Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 6Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 7aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 8Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 9aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s