Dark romance

Belloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 2aBelloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 3aBelloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 4aBelloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 5a

[Nederlands onderaan]

Hi girls, the season is almost there and if you don’t know what to wear then this one is for you and I suggest you keep on reading 🙂

I almost never buy clothes especially for an occasion and that goes for Christmas as well. I think life is a party so I wear party dresses all year long (not the gala dresses and super shiny sequined ones of course) but I do think a nice dress can be worn on a daily basis as well and not just hang in my closet for that one occasion. Fashion is too much fun too be hanging in a closet, wear the damn clothes!

Life is too short, wear that dress!

That being said, this dress can certainly be worn for a party and and every day occasion like work or grocery shopping. Yes, why not? I’m wearing it here with velvet leggings (which adds extra richness to the outfit), velvet heels and statement earrings. You can easily downdress it with jersey leggings or opaque tights and some biker boots. It’s no rocket science!

This dress is from Belloya and similar to the green flower dress I have (see here), except this one is made from scuba material. It’s stretchy so it wears very comfy. Also, I fell in love with the print and the colors, a bit dark and romantic at the same time, so gorgeous! Belloya uses the nicest prints so if you are a print lover like me you have to check it out (see credits and links below). I’m wearing a size 5 with my size EU50-52 but if you prefer to wear it more fitted than drop a size.

Tell me, do you buy a outfit for Christmas or New Years or do you take a dive in the closet and wear whatever is hanging there for the occasion?

Belloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 6aBelloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 7Belloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 8Belloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 8aHi girls, kerst staat alweer voor de deur en kun je nou nog wat inspiratie gebruiken dan lees even verder 🙂

Ik koop eigenlijk zelden wat nieuws voor een bepaalde gelegenheid en dat geldt ook voor kerst of nieuwjaar. Ik vind het (bijna) iedere dag een feestje dus ik draag mijn kleding het hele jaar door (uiteraard geen galajurken of super shiny paillettenjurken natuurlijk) maar ik vind echt dat je je kleding niet in de kast moet laten hangen en alleen voor een feestje aan moet doen. Fashion is gewoon té leuk om in de kast te laten hangen dus draag het! 

Het leven is te kort, draag die jurk!

Dat gezegd hebbende, deze jurk kan zĂ©ker aan naar een feestje maar ook gewoon iedere dag voor naar kantoor of naar de supermarkt. Waarom ook niet? Ik draag het hier met een fluwelen legging (dat staat wat ‘rijker’ dan een gewone legging), fluwelen hakken en een paar lekkere statement oorbellen. Je kunt de boel ook makkelijk downdressen voor iedere dag met een gewone legging of een blikdichte panty en bikerboots bijvoorbeeld. Het is geen rocket science! 

Deze jurk is van Belloya en lijkt op de groene bloemenjurk die ik je eerder liet zien op de blog (hier), alleen is deze gemaakt van een soort scuba materiaal. Het is stretchy en draagt heerlijk comfortabel. Ik viel ook als een blok voor de print en de kleuren, wauw! Een beetje donker en toch romantisch, zo mooi! Belloya gebruikt echt de mooiste prints dus als je net als ik van prints houdt moet je ze echt even uitchecken (zie onderaan de blog voor de link bij de credits). Ik draag hier een maat 5 met mijn maat 50-52. Wil je hem wat meer fitted neem dan een maatje kleiner.

Koop jij altijd wat nieuws voor kerst of oud- en nieuw of duik jij in je kast en trek je gewoon aan wat je al had hangen?

LoveEls

Belloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 9Belloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 10Belloya scuba flower grote maten plussize outfit curvy 11

What I’m wearing:

Dress c/o Belloya

Velvet Leggings H&M (old, similar here)

Shoes Zara

Earrings H&M

 

Photo’s by Natascha Weinert (thanks babe x)

 

Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 6Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 7aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 8Marina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 9aMarina Rinaldi plussize curvy fashion grote maten mode 10

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s