Scarf tissue

Sammydress curvy fashion grote maten plussize 2Sammydress curvy fashion grote maten plussize 3Sammydress curvy fashion grote maten plussize 4

(Nederlands onderaan)

Teeny tiny scarfs, that’s how this print is built. At first I didn’t notice the little scarfs because I fell for the color combination and the trumpet sleeves. But all together this dress is just too darn cute and budgetproof as well. Remember a while ago (well actually it was a long time ago, it was still summer) I had the opportunity to pick something from the Sammydress webshop. And although this little scarf number was no summerdress I knew I wanted to have this one and save it for fall. You can see the summer dress here.

Pockets in dresses are like the cherry on the cake

So here I am with this darn cute little scarf print dress, with bell sleeves and pockets. I always think that hidden pockets in a dress (or skirt) are just the cherry on the cake. Superhandy and casual. The dress came with a little sash but I like to wear it just loose. Add long boots or just pair of heels and you are good to go.

If you don’t already know Sammydress, go check them out. It’s sort of an AlieXpress but more shop friendly. Don’t forget to measure up and check the size chart and keep in mind that most of the stuff comes from China so it runs small. A size up would have been better for this dress but it was sold out. It was a bit small at the chest so I had to lay it out.

Did you already know Sammydress or do you ever buy your clothes from AlieXpress?

LoveEls

Sammydress curvy fashion grote maten plussize 5Sammydress curvy fashion grote maten plussize 6Sammydress curvy fashion grote maten plussize 7Sammydress curvy fashion grote maten plussize 8

Hele kleine sjaaltjes, zo is de print van deze jurk opgebouwd. In eerste instantie zag ik het niet want ik zag alleen die geweldige kleurencombi en de trompetmouw. Maar toen ik beter keek dacht ik nog hoe geinig het gedaan was. Alles bij elkaar maakt het dit jurkje superleuk en ook nog eens budgetproof. Weet je nog, een hele tijd geleden, het was nog zomer, toen mocht ik wat uitzoeken in de webshop van Sammydress. En hoewel het zomer was en deze jurk écht geen zomerjurk is, wilde ik hem toch hebben en heb ik hem bewaard voor het najaar. De zomerjurk zie je overigens hier.

Zakken in een jurk is als een kers op de taart

Dus hier istie dan, het supertoffe sjaaltjesjurkje met trompetmouw én zakken. Dat is toch wel de kers op de taart vind ik altijd, zakken in een jurk (of rok). Handig én lekker casual. Bij de jurk zat overigens een ceintuurtje maar dat vond ik niks, ik draag het liever zo. Gewoon een paar lange laarzen erbij of een paar hakken en je bent klaar.

Als je Sammydress nog niet kent moet je maar eens een kijkje nemen. Het is een soort AlieXpress maar dan overzichtelijker. Vergeet niet goed te meten en de matentabel te checken want het meeste spul komt uit China en dat valt altijd superklein. Een maatje groter van deze jurk zou beter geweest zijn maar die was helaas uitverkocht en eigenlijk heb ik ook een beetje gegokt. Deze jurk zat een beetje krap bij de borst maar ik kon hem nog wat uitleggen.

Kende jij Sammydress al of koop jij je kleding wel eens bij AlieXpress?

LoveEls

Sammydress curvy fashion grote maten plussize 9Sammydress curvy fashion grote maten plussize 10Sammydress curvy fashion grote maten plussize 11Sammydress curvy fashion grote maten plussize 12

What I’m wearing:

Dress c/o Sammydress

Tights Cette

Shoes Zara

 

Photo’s by Edith Dohmen (Stylehasnosize)

 

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s