Star light shine bright

OOTD curvy plussize fashion grote maten 1OOTD curvy plussize fashion grote maten 7OOTD curvy plussize fashion grote maten 10OOTD curvy plussize fashion grote maten 2

(Nederlands onderaan)

I always wanted a dress with stars. I don’t know why, maybe it’s the little princess in me screaming to get out or maybe it’s the time of year now. It’s dark, in fact when I’m writing this it’s actually the shortest day of the year and that also means the darkest day. In those dark days before Christmas (and I now I’m not alone in this) I surround myself with nice smelling candles in the house and snuggle up against my love on the couch. And the Christmas lights are a nice welcome too. Love those little twinkeling lights. I always find it hard to put them away after Christmas.
The stars represent also those who we left behind and are now stars in heaven. They watch over us to see if we are okay. It’s a nice thought anyway.

Wishing you a very merry x-mas and a fashionable new year!

When I look back at this year I started a new and fresh blog after half a year of silence and it almost was a sort of a rebirth. I still am not sure what to do with this blog, thoughts about quitting are sometimes strong. Maybe 2018 will give me the answer. Shall I keep on blogging? Do I still have to offer something for you guys? Shall I stop? Or will I continue on Instagram only? On the other hand, I can’t stay away from fashion, my fashion heart knows what it wants. But time will tell…
In the mean time I will enjoy a couple of days off, no work, no blogging (or maybe 1 post?) and just celebrate Christmas and NYE with my family and friends. Have yourselves a merry little Christmas and we talk soon.

LoveEls

OOTD curvy plussize fashion grote maten 9OOTD curvy plussize fashion grote maten 3OOTD curvy plussize fashion grote maten 4OOTD curvy plussize fashion grote maten 12

Ik wilde altijd al een jurkje met sterretjes. Ik weet niet waarom, misschien is het de prinses in mij die eruit wil of misschien is het de tijd van het jaar. Het is zo donker, terwijl ik dit tik is het de kortste dag van het jaar en dat betekent ook meteen de donkerste. In deze donkere dagen voor kerst vind ik het heerlijk om met een paar fijne geurkaarsen lekker met een dekentje op de bank te kruipen, tegen m’n lief aan. De kerstlampjes in de boom zijn ook zeker welkom, ik vind die twinkelende lichtjes geweldig. Het is altijd moeilijk om ze op te bergen na de kerst.
Bij sterren moet ik ook altijd denken aan degenen die ons aan het hart liggen en die we hebben moeten afgeven. Het is een mooie gedachte te denken dat zij de sterren aan de hemel zijn en op ons neerkijken en over ons waken. Mooie gedachte toch?

Ik wens je een heel mooi kerstfeest en een fashionable nieuw jaar!

Als ik terugkijk op dit jaar: ik startte een frisse nieuwe blog na een half jaar stil te zijn geweest. Het leek wel een soort wedergeboorte. Ik weet nog steeds niet precies wat ik ermee aan moet. Blijven bloggen? Stoppen? Of alleen op Instagram verder gaan? De gedachte om te stoppen is soms sterk, heb ik jullie nog wel iets te bieden? Aan de andere kant kan ik het ook niet laten en is het een mooie uitlaatklep voor mijn fashionhartje. Ach ja, de tijd zal het leren.
Ondertussen neem ik het er een paar dagen van. Ik ga lekker genieten van kerst en oud- en nieuw met mijn familie en vrienden, een weekje vrij zonder werk of bloggen (of stiekem toch nog 1 post?). Ik wens je in ieder geval een fijne kerst en we praten snel weer!

OOTD curvy plussize fashion grote maten 8

LoveEls

 

What I’m wearing:

Dress Zalando

Coat Asos Curve

Shoes Primark

Bag Gucci

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s