Ashley Graham x Marina Rinaldi

 

Marina Rinaldi Ashley Graham 2Marina Rinaldi Ashley Graham 1Zaterdag 24 februari as. vanaf 14.00 uur ben je uitgenodigd in de Marina Rinaldi store aan de PC Hooftstraat te Amsterdam om de denim collectie van Ashley Graham x Marina Rinaldi te komen bekijken, bewonderen en te passen. En dat niet alleen, je kunt je in de winkel inschrijven om een look te winnen twv. €1000,- euro uit deze collectie. En dat is natuurlijk zeer de moeite waard!

Ashley Graham heeft al vaker model gestaan voor Marina Rinaldi maar is nu een samenwerking aangegaan met dit mooie label om een kleine collectie te ontwerpen die uitsluitend uit denim items bestaat. Denim is never out of style en deze collectie is op een enthousiaste en unieke manier ontworpen en is een beetje zoals Ashley zelf, trendy, vrouwelijk en (een beetje) sexy. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf. Ik ben enthousiast en mijn favoriete items zijn het jurkje en strapless top met de wijdere jeans.

Kom naar de winkel, schrijf je in en maak kans op een outfit twv. €1000,- uit de Ashley Graham x Marina Rinaldi collectie!

Ik zal er ook aanwezig zijn (naast nog een aantal blogsters) en ik zou het heel leuk vinden om je te ontmoeten en mocht je dat leuk vinden wil ik je graag van stylingadvies voorzien. Schroom niet om langs te komen want het wordt een supercasual middag waar je kunt passen (zonder verplichting), je kunt laten inspireren en kans te maken op die geweldige prijs. Want had ik al gezegd dat je een outfit kunt winnen twv. €1000,-? 😉

Zie ik je zaterdag?

LoveElsMarina Rinaldi Ashley Graham 3Marina Rinaldi Ashley Graham 6Marina Rinaldi Ashley Graham 5Marina Rinaldi Ashley Graham 7Marina Rinaldi Ashley Graham 8

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s