Shop my closet

Zondag 8 april as. kun je weer naar hartelust shoppen tijdens een grootse 2e-hands plussize closet sale. Van 12.00 tot 16.00 ben je van harte welkom aan de Industrieweg 122 in Best om naar hartelust te passen en te shoppen in de maten 44-56. Er is volop keuze uit kleding en samples van diverse merken waaronder bijvoorbeeld Anna Scholz, Open End, Mat, Yoek, Samoon etc, maar ook van H&M en Miss Etam, en dat alles tegen hele fijne bodemprijsjes. Tevens zullen er ook schoenen en tassen te koop zijn. Er zal geen pin aanwezig zijn dus denk aan voldoende cash!

Aan de mannen is ook gedacht! De closet sale wordt gehouden bij Prowiness en voor degenen die het leuk vinden wordt tijdens het shopevent een wijnproeverij gehouden. Tegen een kleine vergoeding van €10,- krijg je een heerlijke wijnproeverij voorgeschoteld met de heerlijkste wijnen.

Parkeren en toegang tot de closet sale is gratis.

Zien we je op 8 april? Oh ja, bring a friend! The more the merrier!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s